Welcome!

Henné Color Features

COLOUR

Hajszínező krém

COLOUR

Henna por

REVIVE

Hajápoló, színkiemelő pakolás

 

A henna hajszínező krém sugárzó fényt ad a hajnak, anélkül, hogy megváltoztatná a haj természetes színhatását.

4-6 hajmosás után kezd halványulni a Henné Color krém árnyalata a hajon

Dauerolt illetve festett hajra is használható, oxidálószert és ammóniát nem tartalmaz

Könnyen használható, az első ősz hajszálakat is befedi, csillogást és tartást ad a hajnak

 

A kémiai hajszínezőkkel ellentétben, melyek a hajszálak mélyébe hatolnak, a Henné Color por filmréteget képez a haj felületén, így nyújt védelmet és ad tartást a hajnak.

Teljes mértékben befedi a zavaró ősz hajszálakat.

A Henna por tartós, csillogó fényt ad hajának.

 

A hajpakolás természetes hatóanyagokkal szépíti a hajat: a shea vaj táplálja az élettelen hajat és megerősíti a hajvégeket, a henna kivonat befedi a hajat, mely ettől egészséges és életerős less, az Ylang ylang illóolaj átalakítja a fénytelen és töredezett hajat. Csillogó fényt ad a hajnak. Használható természetes, kémiai anyagokkal vagy hennával színezett hajra is.

CARE

Hajápoló sampon és balzsam

FORTIFY

Nem színező henna por, Kínafa henna por

RETOUCH

Hajspirál

 

A természetes henna kivonatot tartalmazó Henné Color sampon csillogóvá teszi haját anélkül, hogy megváltoztatná a színét. Kókuszolajon alapuló rendkívül gyengéd, tisztító összetevői révén, gyakori használatra is ideális.

A henna kivonatot tartalmazó kondicionáló balzsam tápláló összetevői révén újjáéleszti haját. Henna porral keverve hosszabban tartó színt biztosít hajának.

 

A semleges, nem színező henna por a henna minden előnyét magában foglalja anélkül hogy színezné a hajat. Kondicionálja a hajat, fényt és életerőt ad neki, miközben színét nem változtatja.

A Kínafa kondicionáló henna por hennából, kínafakéregből, nyírfalevélből, kakukkfűből és csalánból áll. Az öt növény együttes hatása kondicionálja és regenerálja a hajat.

 

 

 

Az Express Touch hajspirál színezi a hajtöveket 2 hajfestés között.

10 perc alatt megszárad, befedi a hajtöveket.

Egyszerűen, gyorsan, minden előkészület nélkül használható,  apró mozdulatokkal a hajtövektől a csúcsáig, leöblíteni nem kell. Oxidálószert, ammóniát nem tartalmaz, befedi az ősz hajszálakat.

Kosár

A kosár üres.

0 tétel 0 Ft